August 8, 2015

atoo belum pergi lagi

salam kemasyarkatan rakyatku sekaliannya.


perghh. lama nya tinggalkan dunia blogerss. janji melayu namanya. kata tak nak tinggalkan belog, last last, berkepuk ni haa. post yang lama pun bulan tiga kot. sangat kejam kah kaw atoo. menulis bila nak. tak semengah betol kan. ampun kan penulis rakyat jelata sekalian.


tapi kali ni. yup. atoo akan cuba. cuba untuk satu hari satu post. kali ni dengan muka baru, actualiyheader je bertukar. sebab rasa dah tak best header mengade gituw kan. dengan nama belog baru dan semoga semangat de'optimusprime tu melekat untuk stay strong dengan menulis. 


rindu zaman menulis dulu. ada je giveaway, blog review, blog contest, laju merajin atoo join. zaman kebatakan nak menambahkan follower, pengikut, jangan lupa tinggalkan jejak.. kahkahkah. Tekad atoo kali ni bukan saje cerita gumbira tapi macam macam cerita yang atoo rasa atoo nak coretkan disini. #semangatbetulnampak


sebenarnya banyak cerita atoo nak kisahkan tapi percaturan masa dan tempat tidak megizinkan. takpe. rasanya masanya sudah tiba. atau zaman balikpulih diri sudah tiba. sebelom habisnya bulan syawal yang mulia ini, atoo yang nak menulis kembali n nak mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin. 


encik tumin dan mdm norma

 tiga anak bujang trang tang ;)

#rayabomb #raya2015 #anaktumin


see. gamba pun cilok insta punya la malas nak edit. ampunkan tuan belog ye. selamat hari raya semua. esok baru nak start puase honam. sapa yang belom buat tu, sempat lagi ni. jomm!!


adiossa!!
xoxo =)
coretan by atoo

No comments: