August 12, 2015

jangan lupa tengok handphone anak-anak memasing!

#mood: merepot
#nowlistening: flashlight by Jessie

sejak merepot kat rumah ni, kerja atoo tak lain tak bukan dokk mengasah menajamkan bakat bakat perempuan melayu terakhir sekarang ni. dan part time, bukak facebook, twitter, blog, berangan kejap, selang seli tido.. complete packaj merepot bak hang. hahaha


dan terjumpa satu video ni kat facebook. prank by @cobypersin. atoo rase ni la the first prank video yang paling meruntun hati atoo. sebak jugak as mak bapak bila dapat tahu anak yang menjadi kepercayaan tapi belakang pijak semut tak mati. minta dijauhkan dari keturunan atoo.


dan untuk ibubapa diluar sane, dont ever trust yor son ke daughter ke seratus peratus. bukan ape, sebab sekarang ni bukan zaman kita dulu. dari kes budak laki bawak vape ke sekolah tu, camne dorang bole beli vape? dan kes budak pempuan 11tahun mengandung tu? camne bole mengandung dan taktahu mengandung? atoo just kennot imagine perasaan mak abah hancurrr...


p/s: dan sebelom terlambat, jangn lupa check telefon anak memasin dulu sebelom tido tu

xoxo =)

No comments: