November 1, 2014

senyum lagi senyum saja

#nowlistening: senyum lagi by qiera ft markadam
#mood: tengah try senyum lagi

dear blog,
rasa tak best ni. tenggelam timbul tenggelam timbul je dah rasa ni. bukan sombong. cuma tak nak menyusahkan. apa je yang atoo boleh buat untukkan naikkan mood ni? hurmmm.. kejap lagi bercita-cita nak baca journal thesis. eh, by the way. post kali nak share pasal the latest song by kuya mark adam. such adoreable song. trust me. sekali dengar dah fallin love. at the same, lagu ni bole jadi meaning, life must go on.. move on..
 
               " yang terjadi sudah terjadi, biarkan ia terjadi, tapi mengapa ia terjadi.. ooo
                 tak mahu kufikir lagi, tak mahu fikirkan lagi..
                 yang terjadi sudah terjadi, biarkan ia terjadi, tapi mengapa ia terjadi.. ooo
                 senyum saja.. senyum saja.. senyum lagi... "




dah dengar? see..terfellin bebunga-bunga je kan. tapi yang ni baru version studio je. coming soon versi music video. untuk markadam dan qiera.. this song gonna big hits macam lagu pencuri dengan katak. macam plot cerita pun ada jugak. mula mula jadi si pencuri hati dari darjah 1, then malu malu nak tunjukkan diri sebab rupaku yang macam katak. sekarang dah bercinta, tak mahu ku fikir lagi, sebab apa yang terjadi sudah terjadi, biarkan ia terjadi, tapi mengapa ia terjadi...ooo.. senyum saja senyum saja senyum lagi..


nice love story markadam. tak pernah menghampakan, okay. salam fansmarkadam. saya fans kuya sejak kuya jadi pencuri darjah 1 lagi. selamat mengeluarkan lebih banyak lagi lagu yang sweet sedap didengar. eh, aritu kata ada lagu beruang? bila keluar single tu? 


xoxo =D
senyum saja senyum saja senyum lagi.




No comments: