November 14, 2014

kes cop tandas asrama!

#mowlistening:hujung waktu by azheal
#mood: ngantuk baca jonal!

memories. memories that never can get back la kan. weiyh rindu gila zaman beratur nak tunggu mandi kat bilik air ni. rindu zaman hostel. even atoo tak la se femes mana dulu kat stepo. but the memories never ever forget! siap floor bilik air tu dah boleh kenal. describe satu-satu. bilik air ni air nya kecik. bilik air ni shower slow. bilik air ni salur slow (air cepat takung). bilik air ni superb awesome. bilik air ni shower senget! arghh.. rindu sekolah menengah teknik pontian!

credit photo: PenMerah.com Page


duduk hostel ke asrama tak berdisplin pun boleh dengan sendiri displin. bangun komfim jam 5pagi terus terjaga. kejutkan member (ira fayadhah). ajak sesama pergi bilik air. mandi. dah nak siap bagitahu. tengah sabun ke tu? update memasing tengah buat apa. nak saing keluar gitu. kalau nasib tak elok, tu dia. letak baldi bagai. siap jerit. 'lama ke? bapa minit? after tau. atoo dorm22. nanti letak baldi!' hahaha. ira i missed you la!


kalau kena baldi yang menunggu, tuan baldi tidor balik. yah! kita sailang sama dia. keluarkan baldi. letak depan pintu.after la tu. atoo cepat cepat mandi kambing dalam tu. taraaa. sekali dpat senior yang memang sakit mengada. dia punya chop memalam dah bagi tahu yang tengah mandi tu. bila sampai turn kita, tub tub. 'akak sekian dah chop after...' perghhh.. senior kan. sabau kuatkan iman je la.


muka memasing lagi kelakar. muka separuh sedar. memang jalan terhuyung hayang jugak la nak ke bilik air tu. kekadang tido berdiri pun jadi. nak bukak mata tu payah benaw rasanya. rasa nak heret katil tu tidur depan bilik air je. hahaha. and my port, bersandar depan pintu bilik air. 5min je buat bunyi terketuk pintu bilik air tu. lagi harem jadah yang mandi tu ingat bilik air tu bapak rumah dia punya. yang patern lagu ni, memang atoo minta tolong akak senior atoo soundkan. cepat aje keluarnya. hahaha. 


bila kita jadi senior? bhahahah. bilik air terbaik dari ladang (shower laju menderup) itu kami yang punya. chop letak baldi tu dari malam lepas prep. tu kaw. jumaat sabtu ahad. tiga hari ni kira dah tak ketat sangat jadual. jumaat lepas habis kelas, lunch, basuh baju bersama leley (laili sebenarnya). basuh mende kecik dalam sink sambil dengar dia karok jiwang. hahaha. leley, miss u jugak. billa nak jumpa ni? 


bebudak sekarang ni ada lagi macam kita dulu ke? semua ni kenangan terindah yang takkan hilang momento stepo. walaupun atoo bukan la bermakna sangat kat stepo tu (result spm hancus) tapi this is it. memories keep pursue me. kahkahkah. 


okaylah. nite nitos! 
xoxo =D

4 comments:

nicksyam said...

hohoh...ade jugak ek...
asrama pompuan jer kot. hehe

e d r i n a . 피나 said...

hahaha. dekat kolej pun macam niii! torrbaikkk! XD

iamFyna^^

jaymiee said...

pergi mandi pun nak berteman ker..haha

cik atoo said...

@nicksyam hahaha.. agaknya laa..