September 14, 2013

new sem, new resolution

#mood: sedang kebahagiaan dirumah
#nowlistening: takkan terpisah

salamkemasyarakatan uolls'

saje je nak bermood sedang berbahagia dirumahku syurgaku sambil berfeeling-feeling takkan terpisah oleh pengantin baru kita. tahniah black hanifah dan isteri. semoge bahagia hingga keakhirnya. 

so, entry kali ni atoo nak shared the cerita terbaru dari saya. currently taking new semester. sem2 in #UitmSegamat tapi part4 disebabkan dapat pengecualian cedit. thankz uitm. and now, sudah pun seminggu berlalu. jadual baru, kelas baru, lecturer baru, roomates baru, rumah baru, eh... katil baru.. hekhekhek..

jadual baru kali ni cantek. banyak kelas pagi dari petang. boleh dikira jadual membahagiakan jugak lah. pukul 12 je dah bole fikir balik rumah. dan petang, bole kumpul tenage atas katil baru.. hoyeahhh.. (jejoget sikit..)

lecturer? nobody is perfect right? hehhe.. tetibe kaw jah.. perempuan ade, laki pun ade. doktor pun ade. and the very important, lecturerku jiranku.. hehehe. jadi penghuni #tamanharmoni memey tersangat bertuah. ape-ape pun, hopefully sem kali ni, menjadikan a better student with the better result and good memory antare kita semua.. cewahhh.. aminnn..

and kami still lagi bersama..


kegirangan #mypesday class sem4... #jbm2404a.. #marketeers foreva... credit to Helwani

2nd day class, omk omk omk, tudungku kemek... credit to Helwani

mane resolutionnye cik atoo oi! ahhhaha... tak berani nak buat senarai bagai lagi dah ni.. sebab tak semuanya tercapai pun #truefacts. untul sem baru kali ni, cukuplah satu-satunya resolutions, to be a better students with the very better better better results. selagi namenya student, niat suci murni nak mendapatkan #deanlist takkan pernah padamkan. same as me for sure. 

okaylah guys. mase dah time. hoho. dah lame rasenye tak menulis panjang lagu ni. or jujurnya, post ni dah terperap seminggu kat draf.. hahaha..last but not least.. happy saturday...


to be a better blogger..
xoxo =D

No comments: