September 2, 2013

jadual oh tidak!

dear diaries, 
kosong..kosong..kosong!!! tengah dengar lagu ni haaa..

sedar tak sedar, eh, actually sedar buat buat buat tak sedar (bajet cuti banyak lagi...)... jadual dari uitm dah pun dreleasekan. kengkawan utim semua, selamat kenbali ke uni.. ohyeahhh.. lalalala yeah yeahhh!!! (guling-guling kiri kanan...sambil angguk2 kepala) bukti excited terlampau...

maka tersebutlah alkisah.. dengan ini, kelas sudah pun nak bermula. baru je lepas tengok jadual tapi ade subjek bertindih.. jadual budak marketing memang ade je la pobemnye kan. tapi yang sedeyh medeyh pdeyhnya, isnin satu kelas je..kalau dapat lect sporting mmg akan atoo pujuk mintak kelas ari tu tukar hari.. ekkekke.. dan cuti kali ni, sikit je.. huhu.. arghhh!!! seminggu raya haji, seminggu cuti study week...

eh, kaw ni nak bape banyak cuti haa???

alahh, comonlahh...cuti is cuti. cuti is heaven..

hurm, actually atoo plan nak masok uitm lambat seminggu... hekhekhek..jangan bagitahu lecturer. hahha.. masalahnya, mak ngan abah kite tu dah dok kecoh bebudak degre ni start kelas 9hb. arghh!! betape advance nya doranggg.. dorang mane faham jiwa kacaw bebudak degre yang baru je settle shot course dan nak wat long course pulak.. #anakjiwakacaw

merepek, melalut memang no1 la citernye kan.. hahha.. 
bytheway.. "ayuh, kembali ke uni, ayuhh!!!" 


adioss!!!
xoxo =D


No comments: