March 10, 2013

baru seminggu rase macam dah setahun!



bismilah.

amboi kemain tajuk...
huwaaa.... sobsobsob...wa strees gile dohh! seteghessss!

okay. fine. seminggu jadi status budak degre totally out of mind! bole gila. mak. abah. along nak berhenti belajar. degre takde life. taknak duk segamat. nak balik duk rumah je. keja lagi bagus. cehh.. see. bila dah menggong budak ni, macam2 la dia mintak.

macam-macam nak cerite. taktahu nak start dari mane. eh, ade ke yang nak bace? alaa.. tak kisah. asal dapat menaip dan meluahkan isi terpendam. amat sangat. even dah cerite kat mak ngan abah, and yana, (even terpaksa dengar) dan blog tersayang. maybe, blog ni naik taraf jadi diaries kot dalam mase 2tahun atoo di segamat.

atoo? aduh. rindunye nak dengar korang panggil name atoo. sekarang dah takde dah. rindunye. nak suh dorang panggil atoo pun macam agak kepelikan yang amat. mesti tertanye plak kan asal name camtu. so, pendek cite. atoo bakal disejarahkan sekejap. 2tahun ni. name baru, atika. tapi ramai je sebut tika. hoho sedeh. bunyi macam tikar je.. t_t


jadi budak uitm segamat ni memang menduga iman betul. nak tahu, atoo punye kes rumah sewa masih lagi tak settle. nak kate pihak tutt tutt tu teruk karang, jadi kes polis pulak atoo punya cerite ni. hahhha. tapi itulah sbenarnya. duit nak suh bank-in mmg nak cepat. takot bilik habis la citernya. tub-tub rumah bangla yang takde cf tu depa dok nak kasi student uitm ni duduk? macam haramm..!@**#$%&**

kelas camne? macam biase. penat tak terkate. eh, luarbiase. sebab pagi dah dok bukak mate jam6.. siap2 kena dok menapak 10min. menunggu bas uitm entah bape lame. okay. ini satu-satunye nikmat kat unikop dulu yang telah ditarik. hahha. even kelas lambat ke cepat habis ke, still kena menunggu bas untuk balik. huwaaaa.. kalau dulu.. arghhh!!!

budak bilik. budak rumah. budak kelas. tiga benda yang cukup berbeza.. semua orang baru. semua i tak kenal u. memang betul2 mencabar. paling atoo takut, bile nak buat kerja bergroup. seyesly. atoo lost. sape yang sudi nak berkerjasama dengan budak lonely ni.. argh, satunye masalah yang atoo sendiri tak tahu nak share kt sape-sape? t_t

macam-macam lagi la yang happen. paling atoo taktahan, line tenet teruk gila. celcom berukben langsung tak boleh pakai kot. dah lah atoo ni mmg bergantung pada berukban, nak pkai fon ade wifi, mmg belom mampu. nasib baik mak abah nak tolong sponsor maxis berukban. thanks mak abah!

sekarang kat uma, memang bole on9 bagai, tapi tengok je la next post sama ada dapat nak terus update atau sebaliknya. harap-harap maxis tak lah buat hal ye!


sesi luahan perasan dah habis. tapi ni baru part1. hahha. tapi mungkin lepas ni banyak lagi part memandangkan atoo belum ade teman istimewa nak nak jadi pendngar yang setia. hahha. okay. start 2tahun dari sekarang, belog ni akan penuh dengan cerita atoo punya hati. ahhhahha.


selamat malam.


sekian.
xoxo =D


No comments: