March 29, 2013

weeken planner

#mood: takdek kelas
#nowlistening: girls on fire

bismillah. selamat pagi malaysiaku.. selamat pagi kawan-kawanku.. morning you oll's.. semoga pagi jumaat hari penghulu bagi semua hari ni, kita same-same dapat hidayah-Nya. aminnn..

takpayah nak poyoss sangat la atoo ye. ehhe. pagi ni, eh, before tu. today saye yidak de kelas. huaaaa! sedih ke gembire tu? two in one. sedih sebab budak rumah semua balik. pejam celik. komfrim. tinggal 3 orang je kat rumah. happy. memang dari diploma dulu kot aim nak ade satu hari yang takde kelas. hehhe.

atoo ni bukan kaki jalan sebena-benarnyelahh. cukup bagi atoo sebijik laptop, sebijik berukband yang laju, plus hardisk. komfim bahagia, even duduk sorang-sorang. >,< makan? alah, makan tak kisah ape je sumbat. asal perut tak memekak, kira kenyang la tuh kan? 

target hujung minggu ni. amboi kemain kau ye jemah. eh, mestilah. target untuk hari ni, nak siapkan semua assignment. nak call mara. nak call list orang nak interbiu. nak siapkan fin. dah tokmau buat kerja las min lagi. myesal. nyesal. cukuplah. haaa... seee..

target kemain. kite tengok ahad ni. siap ke, kelaut? eh, doakan lah yang terbaik untuk orang. ye awak awak sekalian.

exceli, pagi tadi bukak fb je nampak blog klassmate.. patutlah dia kenal cik epal, keknis.blogger jugak rupenye. thats means, dah tak boleh la nak citer over-over pasal budak kelas. hahha. ops! dear orang tu, eh, awak. kite pun blogger jugak. tapi jangan bagitahu orang lain ea. ahahhaha. podahhh..

orang kate kita hidup ni jangan nak dok mengkomplain bagai. mengeluh. sebab semuanya sudah tertulis. as a humble human, kita just perlu ikut jalan tu. maka, dengan itu, perjuangan perlu diteruskan. langkah. beribu langkah. ke destinasi yang diimpi...

perjuang kita belum selesai. kerana hanya mereka yang cekal dan tabah. dapat membina mercu tanda.bangsanya yang berjaya. -Tun M


psst:: perjuangan nak siapkan assignment yang banyak halangan. hanya mereka yang cekal dan tabah dapat siapkan assignment tu. ehehhhe.


sekian.
xoxo =D



No comments: