March 19, 2013

jadi seorang manusia.

bismillah.

#nowlistening: rasakan resapkan
#mood: fin533

hah amik kau, mood finance ye bole pulak nak update blog. hehhe. macam base. exceli, malam ni nak bermalam dengan mr fin. plus dengan cube mendalami perasaan income statement, balance shit, ratio bagai. tapi tulah. hahhh... 

hari ni satu hari kelas full. dan ade pertambahan student tadi. ramai jugaklah. makin bertambahlah pesaing atoo untuk deg kali ni. agak seram jugaklah. dorang semua, mak aiiih.. cakap time present fluent habis. spealing meking. memang betol-betol tergugat iman atoo ni. tak tahu la time turn atoo nanti. harap-harap, okaylah hendaknya kan.

kalau kita kawan dengan orang yang baik, pasti kita akan jadi baik jugak. pernah dengar tak? dan statement tu betol lah. wat mase ni, atoo masih bertuah ditemukan dengan mereka-mereka yang rajin wat kerja sama-same. so, takdelah raselonely sangat kan. atau wat assign tu main taram je. tahu jugak la ape yang salah dan betul. thanks korang.

orang? okay. maybe dah terbiase. atoo selalu bahase kan diri orang. maybe bunyinye gedik kot. sebab tu ade yang perli. takpe, all is well. kalau nak bahase kan diri, aku.. bunyi macam kasar sangat la.. korang dan orang kira match ape.. takkan nak saye awak.. macam skema sangat.. ape-ape pun masa akan berjalan. dan mungkin mereka-mereka akan lali dengan bahase, orang.

dan yang satu masalah besar atoo ni.

malu entah pape. seriesly rasenye entah pape je budak atoo ni. atoo ni segan lah. segan dengan namanya budak lelaki. entah pape kan. kalau dulu sorang je budak laki kat kelas tuh. bole lagi nak cover. tapi kali ni, mak aiihh.. 

okay. ade roomate tegur taip emel ke tika? (freeze)
erk.. takdelah.. (cepat-cepat amik mouse, klik link fb) hahahahhh

mak aihh, ramai la budak rayuan lelaki kali ni... why? why? eh, awat hang nak segan malu bagai. entah pape je budak benggong ni. nak kena bahan je la ni. bukan nya tak pakai baju nak malu kan? opps! itulah yang mak atoo tegur bile atoo ni nak malu segan bagai. bile malu, mula lah tangan berpeluh. mata melilau. cakap gelabah dan entah pape je yang keluar kat mulut tu kan... hehhe. 

tak tahulah kenapa. dan takde jawapannya. kalau wat keje dalam kump still bole cover lagi. tapi bile nak ajak dok lepak bebual.. hehhehe.. memang diam seribu bahase. plus takde ape kot yang nak dibualkan. hahhah. hahh, lagi-lagi kalau budak laki yang suke cakap tengok muke. kenape nak tengok muke focus gile? adoihh... kenape ye?

hahhha. gelakkan diri sendiri la ye. 


ape-ape pun, perjuangan perlu diteruskan bak kate Tun M.
all is well.


xoxo =D


No comments: