July 1, 2012

berblog kena bersebab ke?

dear blog,

tahu tak kenapa atoo suke kawan ngan kamu? sebab kamu slalu ade je bile time atoo happy dn sebalik happy. atoo tahu kalau semue blogger yang ade blog dan ape sebab berblog, sebab nak tulisan mereka dibace. kalau tak pun, emm.. sebab nak tulis ape je yang terbuku.

ini untuk blogger tak tegar. kalau gembire baru dia tulis. kalau tengah tak tenteram pun dia menulis. kalau tengah bosan pun, tangan nya ade je nak menulis. even takde sape pun yang bace. kan kan kan. hahhha. tapi bagi atoo lain plak taw. atoo update bile time line wifi kolej ni izinkan. hahha. al-maklom, wifi murah, line pun semurah ciput je la kan.

atoo tak tahulah. sejak start sem baru kali ni, semua mcam tak flow macam biase. maybe ade -ve sign kot. petande akan ade the big problema. takot. takot time tu, mesti takde sape yang tolong atoo. everything macam smooth tapi arghhh...

ye. kalau sape yang tak kenal atoo. memang atoo nak yang kalau boleh perfectionnesss gegile. atau maybe autokrasi. gile kuase kot. semua nak ikot cakap dia. lantaklah, ape orang nak kate. yang penting atoo tak kacau langsung hidop korang kan. hahha. ayat kejam amik kaw!

ape-ape je la entri melalut lagi sekali untuk akhir bulan ni. rase kosong,... kosong... kosong sangt bile dah lepas ape yang tak boleh nak cakap dengan mulot sendiri. see, pengecut kan. booo... boo.. tak kisah.

gambor takde kaitan.. okay, ini pic wedding my mak bapak! hehhe


-ape kena ngan aku ni emo sangat-
-ah, pempuan memang cam ni...-

adiosaa!

No comments: