June 25, 2012

cukup satu hari

salam hoyehh-hoyehh guyss!

hari ni. ntah. tak tahu. rase macam kosong. kosonggg... hahha. dah lame rasenye tak menulis mende yang bukan untuk dibaca. senang cite saje mengedikks nak membebel. hehhe. harini dua je klas. mgantuk dalam kelas? alamak, dah base dah tu. hehhe. nak kate tido lambat, sampai terlebih 8jam suda bah. hmm, camne dengan hari awak? hari ni....

mood ape-ape je. ape kehal dengan wifi kolej aq ni? bukan fre, tapi bayar. weeken je tak bole bukak sebab blackout. bagi la jwapan yang macam budak sekolah sikit. haduissshhh!!!!

mood menyampah. kalau tak nak tegur sangat, bagitawu. takpayah muke ni nak cube buat baik, padahal orang tu dah mneyampah. bagitawu. takde mulot ke?

mood gembire. layan lagu kpop banyak-banyak plus kuat-kuat plus buat bodoh bile orang panggil. hahha.


mood risau. dah final sem ni rasenye otak atoo dah sesak dengan assignment. even baru 3minggu klas, otak ni macam dah kering darah pikir. cepatlah satu sem ni habiss....

i need to kenal student bio-polimer. mane korang ni? atoo betol-betol nak bantuan korang. sampai la ni, still mencari dan cari  dan cari lagi.. sape-sape kenal student polimer, tolonglahh, email atoo a.s.a.p yerr...

ha, ni la dia mood satu hari ni.

-sekian-

No comments: