June 19, 2012

dah start sem super duper senior!!!

salam kemasyarakatan kome!!!

lamenye hambo idok berblok spot. haduihh, rsenye cukup satu post je kot untuk bulan june kali ni. bukan hambo nak berhenti tapi hambo idok enough time. hahha, oh my klate! cukup merosakkan bahase! >,<

atoo dah stat klas balik. kali ni dah sem6. kakak super duper senior you olls okayy! kali ni tinggal 4 subjek je nak complete my diploma. insyallah, doakan yang terbaik ye wat atoo. paper ape je? kali ni, research, international business, selling and etr. sape student uitm yang amik paper ni, roger-roger hambo kat sini ye!

kak sinichi! hehhe. name hambo time minggu induksi kat kolej. wat kerja amal sikit la bile dah last semeste kat sini. jadik kakak faci yang baik.. jadik contoh kat diorang. hahha.

kakak-kakak faci sem6...

ehh, tapi best taw. boleh usha-usha adek-adek baru. adek yang hensem. jambu. cun. bajet-bajet pun ade. boleh buat siaran jejak kasih satu kampung. ade macam-macam kerenah. ini tak masok mak bapak punye perangai. takot nak lepaskan anak emas dorang ni. nak tolong kirekan duit la. baru nak belajo kire duit ke adek? hehhe

kali ni jadi kakak faci group15. kalau tak silap. group ohsemm. akak faci dah memang ohsemm, adek-adeknye, oh oh ohsemm... hehhe. atoo still berpatner dengan junior atoo. akak twit. senang citer dah selesa dangn si mira ni, senang keja la jadinye.

ohseemmm hoyehhh!!

untuk adek-adek akak, ahaks! korang belajo betol-betol la bile dah sampai unikop ni. banyak bende yang korang tak tahu, tapi bende ni tetap nak kenal dengan korang. baikbaik la di kolej yang bakal korang stay 3 tahon ni. all de best ye. kalau kite terjumpe, senyum-senyumlah ye. kalau tak, senyum-senyum dalam kenangan. hahha.

cukup cerite pendek untuk dua minggu kat kolej atoo kali ni. kalo sempat, nanti atoo share story pasal minggu siswa tu. ermm, nak sambung assignment research! dah sem last ni, dah tak sempat nak ber'ice-breaking' dah. tapi lecturer yang taksabo nak ber'ice-breaking' pasal assignment la.

ape-ape pun, untuk classmete atoo, semoge kite same-same dapat settlekan semeste kali ni dengan smoothly. no 'R' ye geng! dan kite konvo same-same ye tahon depann!!! aminnn....

-kbye-


No comments: