July 20, 2012

eh, esok dah pose la!

assalamualaikum readersss,

amacam? neves tak nak masok bulan ramadhan ni? hahha,

rasenye dah ramai yang tahu, eh, semua dah tahu lah. yolahh, kat fb, twiterrrr, dok post selamat berpose. dh ready nak tingkatkan kerja baik, kurangkan kerja jahat? esok nak start berdietlah (konon). malam ni jangan lupe gi terawih. jom main bunga api! hahha. macam-macam status.

okayh. fine! part yang paling dok atoo jeles gegile. -first ramadhan ngan family -yea! dah sampai kampung! -alhamdulillah, sampai pun. status nak bagitahulah, dapat balik kampung ye. balik-baliklah, tak payah nak show off sangat la derr! >emosikit<

nape tak balek? joho ngan kL tu macam batucaves ke unikop? hahha. takde transport la aci. public pen0t sikit. lagipun tengah banyak assign plus tak nak susahkan my makbapak. kasi chance mereka berdua-duaan. lagipun dah base rasenye start pose ngan roomates jerr. is okay!

actually dah semua nak update status ni, atoo pun nak jugak update story-mory. hehhe. ape kate tu, nak cecite le cikit kan. fully harapan ramadhan kali ini penuh bermakne bak kate raihan. bukan ea? takpe abaikan.

hopely, final sem kali ni berlalu dengan cepat. klas start awal taw. 8.30 dah start kelas sebab nak beri laluan berbuka. and biarlah otak atoo untuk sebuln kali ni berfunction lebih luar biase. segale assign going smoothly. segala busuk-busuk dalam seharian tu biarlah menjadi adegan paling kelakar untuk bulan mulia ni. senyumlah selalu wahai hati.

tetibe. rindu si kecik kemal :p

mesti kemal dah besar kan kan kan. ini rujuk reference pic kat atas tu. nak buah atoo la. sambung balik. pose final year kali ni, sorang-sorang. sob sob. sorang wakil senior la kat vila baiduri bersama adik-adik junior, amina, fifi, balqis. korang, kite berempat same-same rasmikan bersahur berbuka berpose kat sini. packej ramadhan. takpe, rase still macam dalam family taw! for sure bebeh!!!


malam ni dah bole la bace niat pose untuk sebulan. plus niat pose. plus practice doa buke pose. hahha. malam ni start terawih lah. rase-rase bape rakaat korang bole buat? dan start bersahur. hopely semua going with smileeyyy and all is well.

dah final year ni, tak sangke kite kawan kan... >,<

okaylah. banyak sangat membebel dah ni, sempena RAMADHAN HAMPIR TIBA, PASTIKAN korang:
☑ Setting Niat
☑ Upgrade Iman
☑ Download sabar

☑ Delete Dosa

☑ Approve Maaf

☑ Search Pahala ~
SELAMAT MNYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK..
Jangan ponteng puasa tau! Siapa ponteng tak dapat duit raya! Muahaha!!
sumber;(copyfb)


nak tahu waktu imsak dan berbuka bagi negeri korang? klik jom berpose


1 comment:

nn said...

salam ramdhan almubarak atoo :)