July 9, 2012

mai Bio-BOOTH sat ye bebudak kolej unikop...

assalamualaikum koranggg,,

ehehhe, mornningg you oll's!!!! eh, attention2x kepade student unikop!!!

minggu ni minggu selling taw! okay, yang tak faham citenye gini. sape yang kenal ataupun kenal gegitu je, atoo ni student business managemnet. dan uuntuk last sem ni, assignment selling ni kire second paling hardrock la citenye. kami bebudak bisnis kena berselling bermati-matiann.. kejamm!


explanation banyak untuk iklan kat atas. okay. first, iklan ni ade sikit technical problem. kat atas ni, free delivery cume area kolej unikop je taw. terhad sikit deliverynya. ingat!!! area kolej unikop je. segale kesulitan amatlah disesali.ape je yang yummy sangat tu? sini ade samosa, corn cup, float, ice-cream bread, roti pizza and popia sosej! semuanya berbaloi beli, sebab sekali rase mesti nak lagi lahhhh...

kenape takde harge? harge kami akan tulis di booth. sebab baselah, harge ade turun naeknya kan. sebab ape BiO-BOOth? banyak yang tanya kan. jawapannya, BiO tu sempena group projek ETR300. BiO-refrigerator. nanti atoo share story. and due to that, nak senang name BiO tu familiar ngan group kami.

Get the coupon? okay ni, slah satu promotion yang kami buat. cume ade pade Hot HOUR! kami akan edarkan coupon sekiranye korang terbeli pada hot hour. pembelian kali ke-lima korang akan disertakan free gift and must buy on the lastday selling tu jugak la. apo dia giftnye? last dat kami akan bagitawu.

ha'ah tu dia panjang explanation promotion kat sini. hehhe, datang la beramai-ramai. tak rugi punyerr. okayh, habis cite promote. jumpelah kat booth tgah hari nanti ye. jumpe korang disane!! disane!!

adiossa...

No comments: