February 17, 2014

pasal dia lagi

fah..fuhh..fuhhh..fuhh..
assalamualaikum kome.
bismilahirahmanirahim.

haa.. ni la jadinya bile almost 2month tinggalkan dunia belog. cerite pertame di tahun baru. bile sedih baru de feelin bertulis. bile ade rase bunge dalam taman baru rase tangan ni gatal nak menaip. baru otak ni rase ade idea nak di sharekan bersame. kira baru nak cerite dengan dunia maya diari saya masa kini. settle mukadimah. 

pasal ape kejadahnya atoo membuang mase cuti sem yang terakhir nanti atoo share. yang kali ni, here's the mimpi begin...

malam ni. dah dua kali. bukan malam yang sama. dia datang lagi dalam tidor atoo. kitorang berdepan. berdua. takde lah exactly sangat berdua but aduh many situatin lah. he just likes know me very well beb! . tapi no cakap. sebenarnye taktahu nak cakap ape. hahhaha. tapi kitorang macam dah lame kenal. tapi macam base, atoo ni kalau dengan laki, no topic, no talk. mate je at last try nak comunicate. tapi, hampehhh..


dia macam somebody yang femes dan disenangi. he got everybody trust. camne tahu? tahu lah, cara kengkawan atoo layan ia bagai menatang minyak atar yang penoh. hahaha, sekali peribahase atoo bagi biar korang sampai.. bile nak ingat balik muke same dia guna, iras sape, ade celup-celup markadam ke, shukriyahya pun okay gak, muahahaha, tapi kosong, atoo tak nampak muke dia. arghh, frusttterated dah.


tapi atoo. aduh feeling berangan tak sudah lakan. just sape dia? kenal tapi tak bole describe. dan sebenarnya soal feelin ni atoo zero mero.just in case oneday, somebody ajak keluar, agak-agak atoo ikut atau bawak kawan jadi teman. bhahaha. kalau tak pun, mesti tersangat bosan hari tu buat atoo dan dia. heyy, atoo takde skill nak cakap. i was like nothing to be talk, so, being silent look look je mampu.


orang kate mimpi ni cerite rekaan si setan kalau timing mimpi tu tak pukul 3pagi. hahaaha. again. again. atoo ni bukannya rajen berangan sebelum tido. dah ngantuk, tido je lah. eh, ade jugak sesekali, banyak kali, bace doa sebelum tido. maybe mainan tido si setan ni buat atoo hahah, i love to be tidor. sebab atoo bole jadi orang lain dalam my story.


just in time, atoo nak sangat jumpe dia lagi. sebab atoo tak sempat lagi nak tanya sape dia? dan kenape datang dalam mimpi bukan reality? hahhaha. dah gile dah ni. dan how its feels when we are in love? cinta itu menyakitkan? atau cinta saling memerlukan? bhahahaha, weyh atoo dah desperado in looking him...


hahaha. malu kot nak cite kat mak. abah lagilah. adek? angah? hahahha.. no no. rase macam buka pekung di dada. kat kawan. no lah. malu beb! eh, atoo de kawan ke? hahhaha.. so kat sini, bole taip freely, and who knows me, takpe. kite tak jumpe kot. eh, kalau terjumpe,maybe dah lupe cite mimpi mengarut ni. samapi ketemu lagi...


salam. xoxo =D
nite peeps!

  

No comments: