August 4, 2013

all is well

#mood: aduh (sementara je ni...)
#nowplaying: hadapi dengan senyuman

aduh. ni bukan kes ditimpa tangga dah, dihempap batu habis terus dah ni. betullah kot, dalam hidup ni tak semua benda kita bole dapat tanpa usaha yang setimpal. dan betul jugaklah kalau, kite punye bahagian tak sama macam mereka-mereka.

mukadimah tu memang untuk diri atoo sendiri dan untuk mereka yang in the same situation. all is well. result tak beberapa nak well la citernye ni. tapi semuanya akan well dalam beberapa saat lagi kot. hahha, diri sendiri pun dah take konfident. sedeyh la budak ni. bukan not well. tapi alhamdulillah. 

mungkin belum masanya kot. untuk yang dapat sebaliknya, tahniah. atoo tumpang gembira. menumpang gembira je mampu. mungkin jalan yang tertulis tak sama. mungkin. untuk mereka yang atoo terkecewakan, atoo minta maaf. sebab tak mampu nak buat mereka tersenyum lagi. atoo minta maaf. 

abaikan seteghess sementara budak atoo ni. dia punye seteghess tu sekejap jer. tengok je la sem depan, takdenye nak berubah tu. menyesal konon. azam bagai, tapi tengokkan je la... sebab tu,, all is well..

ehhhehe. tak baik taw, kutuk diri sendiri. bagi semangat sikit. ape yang atoo nak share, dan secare slow-melow lupekan seteghess result yang sedeyh medeyh pedeyh tu. atoo terlayan satu video geng uitm kuala pilah ni haa. bangga jugaklah, in kes, kite same fakulti different branch. hehhe. 

kreatif, rajin, berani, tabik seperingggg la korang dan jom layann..


atoo: even bukan #kakihindustan, mulut ni bole terikut2 nak nyanyi same bile tengok memasing yang gile sporting. thumbs up guys! and atoo keep suporting u olls'. and sape punye idea ea? 

see, dah terjebak dengan video ni, dah hilang feeling-feeling down tu. belum lagi layan #runningman. terus hilang rase sementara. ape-ape pun. tahniah kengkawan yang dapat dean list. yang dapat 3pointer. atoo tumpang je. atoo? still lagi dalam ondewey..ondewey..dan terus dalam keadaan ondeweyy..


kbai.
xoxo =(


No comments: