May 12, 2013

selamat hari mak sedunia!

#mood: nak demam la..

sokseksoksek..see, my hidung dah berbunyi setiap kali bernafas. arghh! mata berair, anak tekak dah start pahit.. simptom-simptom penyakit deman dia mai time nak dekat #konvo78 #uitm.. penyakit tolonglah pergi jauh-jauh time atoo konvo isnin ni ea..

assalamualaikum. selamat pagi warga pembace yang setia membace,

dah kenapa formal ni? sesekali teringin. ceitt, hari ni hari ibu.. so, entri hari ibu haruslah ada, and of course la cerite pasal ibu, ummi, mama, mom, mak atoo. selamat hari emak sedunia!!


kepada semua ibu, bakal ibu dan of course, especially to my beloved mak, puan Normah Jaafar.


erkk, eh, saje nak tayang gambo comel atoo time kecik ni kann..? 
"dari kecik mak jage along...."



"sampai lah dah besau dari mak, mak masih lagi mamu tersenyum riang..."

terima kasih mak. terimakasih bagi peluang kat along untuk melihat dunia dan merase rencah kehidupan didunia. terimakasih, tahan melayan kerenah along yang selalunya myakitkan hati mak. ymg selalu mintak kaki dari bagi kaki.. dan setiap kali tu, mak mesti cakap, "takpe. mak dah maafkan, dah." peluk mak ketat-ketat...

terimakasih mak. picit kan kepala along, even time tu takla sakit mane, just nak bermanje. hehhe. sejauh mane pun mak berada, satu ayat yang takkan pernah padam. along sayaang mak, setiap saat, minit, jam, selagi nyawa dikandung badan, selagi nyawa masih bernafas..eternity..infinity..  


dan nak bagitahu satu dunia, along sayaanggg mak lebih dari segala-galanya!!! i love you mak!



p/s: thanks mak. abah. sebab layankan jugak kerenah kebudakan sebesaw along ni. 
      thank get this atororo for me..




sekian. 
xoxo =D


No comments: