May 4, 2013

ini bukan cerite pru13.

#nowlistening: shine your way
#mood: selagi ada

omk! omk! ommmkkkk!! abam izzue islam nak kawin. jehan kawin dengan noona. huhuhu...

bismillah. hehhhe. salam kemalaman pembaca.

wah. jeles la kita. abam hensem dah berpunya. yang miskin dapat kawin orang korea. wuhaaa... eh, dia ni dah kenapa. tersampuk antu #pru13 ke? opss!



"tahniah kat kome berdua. dah sampai jodoh. semoga berkekalan sehingga ke anak cucu ye korang." 

cliche sungguh ucapan ko ni atoo. hehhe. mane ada. orang series ni. ucapan ikhlas hati oleh seorang peminat biase-biase. tapi seriesle nice. nanti atoo nak jugak satu, set persalinan korea time wedding. hahha, poyonyeee

okay.fine. intro terlebih pulak. udah-udah ler tu. cukup.

alah. dah lame tak menoyeh-noyeh kan blog ni. blog saye. suka hati saye la derr. owh yer. cuti ni nak hupdate manyak-manyak. eh, nak cite ape jer? alah, dia nak citer... harini, saya minum teh o ais. hari ni, mak saye masak ikan. chopp! mulut-mulut ni hadoiyai. tak semua blogger looser macam yang ko fikirkan la sedare. kepada mereka, silalah out of this blog... 

entah kenapa rase panas pulak tetibe dengan statement makcik ni. cooldown. all is well, atoo.

seminggu lagi dah pun berlalu. test demi test, presentation demi presentation, rasenya tinggal lagi dua bulan ni je dunia sem3 dah nak habis. sekejap kan. eh, lagi dua minggu atoo nak konvo. ehhehe. teruje dalam bajet. haa, pernah dengar? bile keterujaan yang banyak, tapi disimpan dalam bajet. apa punya bahasa la ni. ish, taknak la nampak overexcited. orang kate tak baik kan.

kawan baru. alhamdulillah. dorang semua baik-baik. and atoo dah de grop baru. hahha. bajet. eh, yelah. group gosip. group belajar. group karok. group gegedik. group bebaik. group bebajet. hahha. see. dengan dorang ni la atoo belaja menerima dan memberi. thanks, for accept me as your friends. thanks, for giving me a chance to be one of you guys. hehhe. omputih kejap.

one more things. ade cerite panas. rumah sewa atoo kena ngemdap. betul ke eja ni. ahh, fahamkan? ok. mase ti atoo takde. senang cite, roomate atoo sorang je ade kat rumah tu. semua dah balik kampung. cuti midterm aritu. pastu keluar pulak cerite gula-gula. yang berbunjut kat kepala tu. ohho. mak, taknak duk segamat. 

lagi satu nak marah jugak ni. kat pakcik yang melapangkan kawasan hutan depan rumah atoo tu. nak amik tempat orang taknak bace-bace. dah tu, kami-kami yang tak bersalah ni pulak yang jadi mangsa. atoo rase, mereka-mereka ni marah. marah sebab tempat mereka diambil. dah lah sekarang ni merayau-rayau cari tempat baru. Ya Allah, minta dijauhkan. atoo datang sana nak belaja, bukan nak cari kawan baru. amin.

satu lagi tabiat baru atoo yang hampeh. dah totally tak boleh dipakai. buat kerja last minute. hoyeahh. dapat cuti lama. tapi kerja tu still akan for sure complete bile, esoknya dah nak kena submit. haa, malam tu terus la jadi burung hantu, esok nak present, mata panda yang keluar. tu dia style budak degree. setaryeeel sanggat la kan..#aptb


okaylahh. sampai sini dulu bebelan atoo kali ni. cerita perlu diterus. 
jalan perlu kedepan. bukan kebelakang. 

  
selamat mengundi semua. pangkahlah undi dengan bijak. #pru13


sekian.
xoxo =D


No comments: