May 11, 2013

Kai Langer and his girlfriend Ellen

catch your grenede for yeahhhh!!! (sambil kejam mata kuat-kuat...)

hehehe, lagu ohsem abam brunomars memang sentiase dihati den. atoo rase maybe ade sesetengah dari pada korang dah tahu pasal adik Kai Langer. Just perkongsian ringan malamni. check this out!

Kai minat sangat dengan si brunomars tu sampai la kuarq version grenede junior. eh, bole kira macam junior brunomars gak atoo tengok adik kai ni.. and he just was only 4 years old... so adore and make me berkerut same bile tengok dia nyanyik. hahhaha. fanpage dia, Kai Langer


ni masa first time dia attends Ellen show. series atoo tersengih-sengih siap berkerut kening tengok style Kai Langer ni sing. series adoreable...

a letter from Kai to Ellen for the first times shows dia.. "i don't want any other Ellen..." comel jer...
okay, lets watch this out... grenede form kai


superduper adoreable kan! 

comeback Kai Langer kali kedua, masih lagi dia style mate berkerut, tangan terangkat.. baru sedar style abam brunomars ke... hahhha.. comel! second video, when i was your man..

dia berjaye meet up brunomars. okay, sumpah jelesss!!! 

gentlemen je time kai pegang tangan ellen.. hehhe.. 
tak bole nak bayang macam ne lah kalau dah besar ni, triple adore ni..

"...i was yourr mannn... " melt kejap. >.<

p/s: mood excited nak konvo ni masih lagi dupdapdupdap ni.. hahha gedikss jap. tapi dengan pakej comboS sekali. mata pedih, hidung berair, tekak sakit.. ahamik kaw! eh, selamat berkonvo semua yang bakal berkonvo #uitmshahalam #konvo78. jumpe isnin ni...


sekian.
xoxo =D

No comments: