January 1, 2013

hari pertame 2013

bismilahirahmanirahim..fuhh
mood: kalau tak ke mane.adelah
song: summer dream

dengan tertulisnya update kali ni, maka dengan itu. tercatatlah sebulan atoo duduk menanam anggur dengan jayanya. alkisahnya. hahha. tak rase boring? seriesly, sebulan tu macam syurga ko tahu jah! bangun ade sarapan. eh, bangun sesuke hati taw. lepas bekfs buka lappy. watching2 korea. sampai malam. hahaha. freedom for ever. gile la kaw atoo.

ehhe. into nak kemain ye story. takdelah. nak start tahun baru ni. nak buat kerja yang baik-baik je. same jugak dengan menulis. tetap diteruskan sampai akhir hayat atoo. maknenya tahun ni dah masok 22. alah, ade ape je pada nombor tu? takde hal la. kite just go on je dengan ape yang sudah tercatat untuk kite. 


azam tahun baru? hahahhh. banyak kali sangat nak buat azam, tapi yang capainya, boleh kira dengan jari lah. untuk tahun ni, cukuplah atoo cuma nak tunaikan azam yang lepas. simple.lepas ni dah tak bole memain dengan hidup. atoo dah nak kena series dengan the story of my life. wuahaha, takotnyeee

jeles. yup. mane tak jeles dengan kawan atoo yang dah ade life masing-masing. ade kerja tetap. gaji yang masyuk setiap bulan. ade kete masing-masing. ade pakwe. ade makwe. ade husben. dan ade anak. arghh. mesti korang dah takpayah pikir macam mengile dah lepas ni. mencari dan terus mencari sampai tak tahu ape  yang nak dicari macam budak seekor ni.. atoo tumpang gembiree untuk korang semua.

cerite. mungkin cerite atoo panjang lagi. bukan cerpen tapi novel. hahha. nak yang happy ending je ea. eh, of courselah. setiap orang kat dunia ni, dah ade plot jalan cite masing-masing. cume spanjang atau sejaoh mane plot cite tu kite yang merancng dan tuhan yang menentukannya. yup! exactly right.

nak cite pasal hari pertama ni, harini, sehhari suntuk kemas rumah. sebab setart from today atoo jadi anak tunggal. my sis dah balik kepangkuan hostel tercintan. muahahaha. pergilah sekolah. eh, atoo tak share dengan korang. adik atoo tu, dapat 8A you olls. gelige banyak otak dia kalau nak dibandingkan dengan  otak atoo. rezeki dia kot.

perancangan 2 bulan ni before sambung deg? atoo tak merancang lagi. just follow the road je la. malas nak fikir sampai rambak otak. oh ye. atoo mayba start menulis. maybe cerpen. atau novel kot. kalau siap. cantek storynya, atoo share dalam blog ni. wat mase sekarang masih dlm manuskrip lagi. ehhe. sabar menanti ye.

okaylah. sekian untuk merepek kali ni. daa..



 

No comments: