August 15, 2012

malam terakhir berpose kt kolej kot...

assalamualaikum semua,,,

hehehhhe... today last day atoo kat kolej before cuti raye. yeyeyeyeye. yabedabedu...

dan macam biase, perasaan terlampau teruja mnghilangkan segale kengantukan malam ni. korang balik raye bile? esok, atoo dan junior gerak joho. finally, hari yang ditunggu dah sampai. flight kat tbs. jumpe kat sane, roger-roger taw. barang dah pack yow. bawak yang penting je. naek flight, alamaknya bawak satu bagasi je la. lain kome yang berdrebar tu. klu bole satu bilik nak hangkut kan. bukan atoo tak tahu.


pekara kedua, im happy today. even takde dapat beli ape yang dplankan, tapi rase beban dashyat-dashyat ni dah terbang sikit demi sikit taw. kepada, awak. terime kasih bawak atoo round key-eeeeyl... terima kasi buat atoo mampu nak tersenyum balik. even perkenalan kite ni hanya sementare, tapi i wish this will be forever yeahh.



saje. gamber lame tu. time betul-betul fun tak terkate. beban semua lesap. sem ni tak banyak kenangan sesweet ni. so, yang ade ni je la diabadikan dalam cheritera aq noor. mungkin ini sementare. mungkin jgak buat cerite kite yang baru nak bermula.


balik kali ni, atoo berteman. chop! teman rumah. bukan sape-sape la. just my junior. eh, atoo belum pernah kenalkan budak-budak junior rumah atoo la. takpe, tunggu entri akan datang. eh, dah melalut ni. hehhe. berteman adik tasya. adik ye? okay-okay. si tasya. katenye nak cari pengalaman balik sendiri. al-maklom, kakak senior ni dah last sem. *bling2x


kali ni atoo balik raye awal sikit. yalah, selalunya esok dah nak raye, baru berebut nak balik. tapi kali ni awal 3hari. hehhe. nak rase nikmat berbuke bersame keluarge kot. dan mintak-mintak perjalanan esok berjalan dengan lancar. smooth je. first time bawak anak dare orang. neves mak nab jugak la. hahhah.


okayyylahh. doakan perjalanan kami sesmooth je ye. dan untuk semua yang nak balik kampung tu. berhati-hati di jalan raya. ingatlah orang tersayang. kalau ngantuk, jangan lupe berhenti. iklan jap. ape-ape pun, smoga senuanya selamat pergi dan selamat tibe ke destinasi masing-masing. aminn.


-salam-

No comments: