February 4, 2012

that it!

salam,

arghhh!! macam-macam [-,-] hai blogger! korang ape khabar?

sepi aje kat blog untuk sem kali ni. bukan malas, tapi banyak sangat yang berlaku. and yup! atoo tak sempat nak share stort-mory macam dulu. but atoo very-very miss that time so much. setiap kali online, cume mampu nak usha blog korang. really-really being silent reader.


esok empat hari cuti. hehhe, kawasan KL je okay! so, ape aktiviti korang? and esok gak roomates atoo tunang. wah, tahniah lah zati. dah jadi tunang orang pun. dah terikat, tak boleh nak nakal-nakal cam dulu.. kalau takde pape, sok atoo sampai la ampang yaw. >,<

and thats mean tak sampai seminggu je lagi event atoo ni. kalau atoo cakap nak organise satu event tu memang agak mencabar. seriously mencabar. takpe-takpe, ade mase, atoo nak share jugak story pasal event atoo.

mak-abah! terima kasih banyak-banyak. along sayang korang banyak-banyak. tak ramai tahu kalau atoo ni bukan orang yang banyak kawan. but, it just fine with me. kawan cume sekejap. kalau kawan kite kawan dengan kite bersebab. yup. that it. mak-abah, terima kasih jdi kawan atoo selamanya.

apenye entry merepek ni? sesekali takpe kan. lagipun, ade aku kisah? -kejam!

nite!!!



No comments: