February 23, 2012

sangat-sangat berTUAH okay!!!

salam blogger,

okay, this is seriouszzly make me super awesome!!! super speecceeleesss... super-atooo... memang tersangat ohsem. tahniah kat proton sbab make me proud of you guys! and to my papa Tun Mahathir,,, this is it! PROTON TUAH; 

agak-agak la kan, kalau nak wish, satu hari nanti, atoo nak naik si TUaH ni dengan papa Tun Mahathir dapat tak??? semua,,, aminnnn cepat..... hehhehe


kalau cam ni product proton akan datang,, babai HONDA jazz, awak no 2 dihatiku, welcome proton TUAH...you are the first choice!


anyone, ade sape-sape yang nak bagi atoo si TUaH ni. and make me berTUah, hehhe... memey tak lah kan. okay fine!!! tapi kalau ade yang baik hati,murah hati, nak tumpangkan atoo balik joho naik si TUah ni, insyaallah hidup korang akan berTUah selalu taw. hikhikhik...


view yang paling atoo like kat belakang si tuah ni. lampu belakang dia macam mate robotcob tak pun robot yang cite dalam tb tu. smart kan? smart sngt! l likeee...



apa-ape a million tahniah atas pengeluaran si TUah, dan korang yang mampu untuk memilikinya memang tersangat berTUaH. seriously bertuah. atoo? belum mampu lagi kot, senang cite, belum bertuah untuk ade sebijik TUaH ni. sob,, sob,, sob,,

sekian,,

kbai! hanya mampu jadikan TUaH wallpaper lappy... HIDUP TUaH!!!



No comments: