April 1, 2012

dah habis dah sem5 saye!!!

salam masyarakat blogger,

dah makan belomm? kalau belomm, makanlah.. tak baik buat jahat pada pewot! heehhe 


sempena 1 april ni, maka dengan ini sudah tamatlah sem5 atoo di kolej unikop. alhamdulillah, semuanya berjalan dengan ape yang sudah tertulis. dan semalam, last peyyyper. berbaloi jugak atoo berdua malam ngan invest. terima kasih.and tomorrow, balik johor. apelagi. 

dengar citer cuti 2bulan sem kali ni. wowww- sambil menari-naari! nak buat ape cuti ni ye? nak keje? kerja ape je yang kaw ni bole buat haa? nak belajar kete lah... lulus ke mak cik? muahahah! bahahha!

kaw ni! prejudis sangat kat aq taw. plan atoo cuti ni. macam-macam ada! tapi plan je lah. jadinya taktaw lagi. hehhe. macam base, atoo kan selalunya nak jdi master of planner. okeyhh, mula-mula kita make listed dulu...

1. mesti tolong mak ngan abah kat reban (tempat cendawan)
2. at least, please... bagi atoo merase lesen P (selepas gagal aritu)
3. nak teruskan penulisan orang kuat berangan je boleh buat (konon nak jadi novelis..)
4. nak belajar masak. basic jer! >,<
5. nak hmm hmm hmm hmm badan... kahkahhkahh! 
6. kalau bole, nak la cari income sikit... (nak beli nikonn!)
7. pikir mase depan, nak smbung uitm ke praktikal???? (@#$%)
8. tgok tv 24 jam... depend pade pelakonnye gakk,, 

cukup-cukup lah tu.. hahha, im de master planner kann, hoyeeehhh... kan dah cakap plann selalaunya banyak, kejadikannya tu, bile sudah tertulis. maka jadilah ia kan kan kan??? 

p/s:kadang-kadang kite sendiri tak tahu ape yang kite mahukan >,<

No comments: