April 28, 2012

aku anak kampung, tak punya apa-apa

salam good-good korang,,

okay,okay hari ni semua dok nak share pasal kuning punye showdown, tapi atoo nak share sikit pasal lagu dusun. ape? ingat budak kpop tak bole layan lagu dusun ke! hehhhe. ni la kerjanya bile cuti sem duk termeelayan tv3 ngn tv9 (kami takde astro). semalam dorang nyanyi kat mhi, tadi pagi kat nasi lemak kopi o. 

sape dah dengar lagu dusun anak kampung ni. hoyehh. sekali dengar, hurmm menarik. dua kali dengar, okay search lirik dia tu, tiga kali dengar mesti termelekat kat pale otak nyer. lagu sempoi-sempoi. lagu nak enjoy dengar kasi hilang stress... jom layan!

lagu-Anak Kampung
artis-Jimmy Palikat ft One Nation Encees


eh eh, belum habis. atoo pun sambung gi jalan-jalaan kat youtube, jumpe pulak jawapan kepada lagu JP (jimmy palikat) ni. Anak Kampung versi Jawapan Dari Perempuan. layann...


last-last. nak gelak pun ade gak layan lagu ni. lirik dia memang betul-betul untuk anak orang separuh bandar punyer perangai. hahha. penyanyi nya achai orang brunei. first time layan lagu orang brunei ni, hurmm... betul ke orang brunei macam ni? hehhe.. jangan marah ya bahh



hopely korang enjoyy!! eh, korang yang mane??? hehhe

-sekian-


No comments: