April 22, 2012

UBC EVENT-Cyberjaya


salam ahad you olls!!!

today, atoo nak share first event UBC Club yg atoo terjoin. almaklom, president budak klass, kena bagi support sikit. hehhe. event kali ni jugak berbeza. tak macam dinner-dinner yang lepas. dinnner kena pakai baju yang gemerlap-gemerlip la, bagai la. kali ni lebih pade penat plus kenyang sesangat. 

untuk event kali ni, berexplorace di petang hari plus berbaque di malam hari. bayaran pun tak semahal event gemerlip gemerlep, so, kira sangat berbaloi la. nak cite panjang, biar gambar yang bercerite. enjoy!

venue: Cyberjaya
day: ahad
date: tak bape nak ingat, hehhe

 atoo team ejaw. baru sampai ni,

 and this is my group!

 group paling lagend (senior semua) and sorang je kumbang dalam group ni..

 GRENADE! watch out BRO!!!

salah satu check point. 

 yahh! inilah hero dan heroin kami. cik shy and mr kamal.

even kami bukan pemenang, keceriaan perlu untuk tamatkn game!!! 

 mangse keadaan. kena kaw-kaw punya!!!

 dinner malam tu, bertemakan merah.

 my dearest friend. zue je takde. 

 table kami malam tu. nak duk depan lagi dah reserve konon. takpe.

 last but not least, satu pic dengan lecturer business deparment! semua peace!!!

menu makan malam tu terlalu khusyuk sangat. sampai lupe nak hamek satu. hehhe. semuanya western. barbeque.mane boleh lepaskan. dah tak pandang mi goreng, nasi goreng. malam tu goal kami, makan segale makanan yang tak dapat nak beli pkai duit sendiri. gile gebang kan. hahha.

satu je syarat makan yang perlu kami patuhi. 100gram, makanan terlebih kena denda. hahha. semua pakat makan licin kaw-kaw sebab tak nak bayar denda. bagus jugak. nak elakkan pembaziran.

overall, memang best event ubc kali ni. rugi sape yang tak join. orang kate, penat tapi kegembiraan makanan yang sedap dapat mengubati segalanya. hahha. tahniah lah kat team organiser untuk kali ni. korang superb la cari tempat makan barbeque cam ni. mintak-mintak sem depan ni pun dapat buat yang terbaik.  

-sekian-


p/s: kalau tak menang tak pe, asal bukan yang terakhir. hahha


No comments: