February 20, 2012

cepatlah habis sem kali ni....

malam ni rase nak update satu status.. 
ye, "cepatlah habis sem ni..." 


minggu depan hadap 3 sekaligus test. lagi 2 more week cukup nak jumpe study week then meet up the final. Arghh, nak final dah. rase macam baru smalam je daftar masok kolej. rasenya atoo tak lagi share ngan korang atoo amik subject ape untuk sem kali ni. okay lah, cukup 5. investment, human resource, critical thinking, organizational behaviour, and malaysian economy.

killer subject? semua tu lah. tapi kat final jumpe 4paper je. 4 ni je la yang paling tahap killer. ingatkan test nagn assignment dapat la sikit tolong... tapi hammpeehhh.. memang kena belajar sampai lebam la kali ni.

critical event? dah lepas dah pon. alhamdulillah, walaupun event kami tu telah mengegarkan satu department, tapi the best moment kot. hehhe. before event stress, time event neves, lepas event stress, korang hade? hahha.. tapi sekarang dah tak stress dah... rase tersenyum je bile teringat pasal event tu. Thanks semua jadi teamwork yang good-good.

kawan sekian-sekian, cukuplah jadi bagus depan orang. very the annoying you know. stop it de! tahulah saya ni tak layak jadi kawan awak. sabar cikit. tinggal satu sem je. lepas tu saye comfim, for de very sure tak kan intefrim depan awak lagi. you get it! derr, sesi makan hati kejap.

kalau gegurl punye blog memang cam ni kan? -hello! im gegurl, of course lahhh...

-the ends- 

No comments: