December 15, 2010

untuk kali ni...

assalamualiakum semua..

memang dah lame tak bukak blog aq islam ni. boadban celcom ni memang tak jalan kat area
 rumah atoo ni.tapi time ni, line wifi ok plak.. so, on la.. 
dah lame tak menaip ni, cam kekok plak.. hehh..

so, nak cite pa ea kali ni? hmm.. 

sekarang tinggal lebih kurang 3minngu je atoo kat uma. akhir bulan ni, kena la balek kolej plak. 
huhhu..ckap pasal kolej, hmm.. camner la rsult atoo hea? hmm...
 korang camne? dekan x? result atoo? tak pyah tnyer.. tengok sendiri...


*

*

*

*

*


-,-



alhamdulillah.. lulus.. ade peningkatan dari sem1.
kira oklah..  takde repeat. huhu.. 
tapi macih tak cukup. tak dapat dekan pon. 
adoihhh! isk! isk! isk!
payah benor nak dapat dekan ni. 

takpe. takpe. sem depan sambung sem3.
 nak wat yang lagi terbaek dari yang dah sedia ade.
kepade dark2 2b mate atoo, tahniah!
same2 jmpe kat kolej nanti...
salam...

No comments: