December 31, 2010

finaly i'm back!!

huhhh... penatnyerr...
  • walaupun penat.. pasal blog ni, penat dah hilang. memang dah desprate nak berblog.. aggagaga (boleh tak ayat ni?)
  • satu ungkapan yang memang takde penghujungnyer untuk hari ni.. (tapi sempat plak nak update..) Jam 4.30pagi dah gerak dari rumah. awalnye? "nak elak jem..." kate my father. atoo punye plan, abah hantar sampai Nilai (rumah ciknoi), then naek teksi sampai unikop. senang cikit (al-maklum, atoo ni tak beberape ingat jalan kL ni).


ni pic dulu.. yang trkini belom dapat amek lagi.. sorry...
  • tapi memang rancangan tak semuanyer menjadi. nak dijadikan cerite teksi tu plak sesat. aduishh!! dari pukul8 sampai pukul9.30 dok mnunggu. mennggu dan menunggu. (sabar dan bersabar...)
  • dah lah time daftar tu pendek je. huhh.. cuti umum la katekan. terpakse rush kena sampai kolej before 12. so, ape lagi atoo suh pakcik teksi pecuuutttt... (kalah f1 >.<)
  • finally, pukul10.35 sampai. angkut barang masuk bilik. bayar teksi. gitu-gini2, atoo kena rm70. mahal sikit, takpelah...
  • then, rush ke rekod pelajar. kena isi borang. gi kewangan. mak ai! beratur. kena follow la kan. settle bayar pergi plak bilik warden. naceb baek. tak ramai. ambik kunci (check in..) ngan kad biru cekali.
resit+ salinan pelajar+ kunci umah.
  • alhamdulillah, semua nye dah settle. ape lagi, atoo kena call mak, bagitaw dah settle. yang belom settle.. arghhh... malas nak kemas bilik! 

"atoo!! sile kemas bilik awak!"
~ade orang marah... hehhe.. nak sambung kemas balek...~


No comments: