December 31, 2010

selamat tinggal 19, 20 dah tak sabar ni...

mood: cedih+gumbira
bape minit je tinggal..
lepas ni dah takde umo19 lagi dah...
  • hari ni, time ni, sumernyer last. so, atoo dah tak boleh carik gadoh ngan kengkawan. nak jadi budak-budak yang sangat jahat pon dah kena last jugak. whoaaa!! isk! isk! nak umor 19 lagi...
  • semua pekara yang berlaku pada tahun ni kena lah dijadikan pengajaran. perangai pon dah kena lebih matang. kena berani berdiri kat atas kaki sendiri. jangan jadi lalang atoo! jangan suke ikut pandangan orang laen! jadi kuat la plak ea...
  • kejap lagi atoo nak jumpe my Mr.Azam. atoo nak ikrar azam-azam baru 2011. tapi atoo rasa ade lagi azam-azam tahun ni yang macih terbengkalai. aiyoyo!
  • usia cik blog ni pon akan meningkat. >dah tuwekk!!< jadi, entry-entry yang akan datang mestilah lagi hottss!! masyuk, panas, tak lupe gak bergune pada reader. tapi... boleh ke atoo jadi blogger yang baek? hmmm.. kena masok list azam baru ni..
  • mungkin angke 19 ni tak beberape beri pengalaman yang berbagai macam korang kat luar sane, tapi yang cikit tu lah yang paling berharge. cewahhh! ayat ape ni?
  • lepas ni atoo dah kena jadi seseorang. siape? bukan nak jadi hipokrit la. jadi manusia yang sebenar. atoo kena mula tegas pade diri sendiri. diciplin bak kate omputih.
  • kepade emak atoo, along janji, along cube untuk jadi yang terbaek untuk keluarge kite dan along sayang sangat mak. mak kena tawu tu. kepade abah atoo,  mungkin along tak sepandai adik dan sebagus angah, tapi along nak abah tahu along ni macih wujud dan boleh diharapkan... T_t
  • jadi sekarang ni dah tak mau sedih-sedih lagi dah. atoo nak tutup buku lame. nak bukak buku baru. tapi buku lame still dalam ingatan atoo. jangan cedih ea buku lama. dan kepada buku baru, selamat datang ke dalam cheritera aq islam dan bakal menyusuri kisah hidup atoo.  

  • bunyi mercun kat luar tu pon dah memekak-mekak. kalau kat kampung ni lagi besh.. >isk! isk! isk!< abaikan kegumbiraan mereka di kampung ye atoo.
  • okaylah, dah banyak sangat atoo ni membebel ni. kepade semua blgger, semua pembace, selamat tahon baru atoo ucapkan. same-same kita menyambut kedatangan buku 2011 better than 2010. ambil yang jernih, kick out yang keruh. same-same kita jadi insan yang kita semua inginkan...
~selamat tinggal... 2010.. tinggallah di hatiku.. ~

No comments: