December 17, 2010

mimpi dia lagi....

salam malam semua..

bermalam dikampung at0o ni memang pelik cikit. ye la suasanenyerr... name pon kampung kan.

orang kate, berangan ntah pape sebelom tidow. bab tu lah dapat mimpi ntah pape. ye ke?

tapi... time kat kolj, ade gak berangan jawab exam. xde pon mimpi soalan bocor.

setiap malam pasti ade jer mimpi. korang camtuh tak?

tajok kali ni pasal sorang mamat ni. slalu datang dalam mimpi. nama dia... shhh... rahsia la beb! 

aduhh! mule2 dy tak tunjuk muke. kali kedua, alamak... at0o kenal plak mamat ni.

kacau tidow betul! tapi indah gak la. heheheh... tpi mustahilll!!!

tapi nape dia masuk mimpi at0o? ape petande nye ea? im in love? gulp!

dia prince charming at0o ker? arghhhh!! mintak di jaohkannn... (aminn...)

nak tawu.. dia tinggi. mate bulat! pandai wat owg senyum.

dalam erti kate laen, dia yg sedap mate memandang.

tapi realitinyerr, perangai dy buruk lantak plak la. isk! isk! isk!

tak pelah. mimpi kan memang camtuhh... windu plak la kat dia... aikS! jangan at0o.

tapi kat cini at0o nak share rahsia mimpi. korang pernah mimpi ape? 



  1. Mimpi rumah terbakar- maksudnya akan datang kekayaan berlarutan
  2. Mimpi duduk di jambatan -akan mendapat rezeki
  3. Mimpi pindah ke rumah buruk -alamat akan mendapat kawan yang baik
  4. Mimpi membeli rumah -akan mendapat berkat dari Yang Maha Kuasa
  5. Mimpi melihat berhala-maknanya akan menderhaka kepada Yang Maha Kuasa
  6. Mimpi bertemu dengan polis- akan bertemu jodoh
  7. Mimpi sedang berlari-alamat rezeki akan bertambah
  8. Bermimpi hidup mewah dan bahagia- maksudnya anda perlu hati-hati kerana kemungkinan besar akan datang kesukaran yang tidak disangka-sangka
  9. Mimpi berada di pasar malam-akan ada keuntungan dalam kehidupan
  10. Bermimpi menjadi pesakit hospital- maknanya anda sihat sejahtera
  11. Bermimpi rumah anda terang benderang-akan mengalami kesukaran
  12. Mimpi jatuh dalam telaga-alamat akan sakit tenat
  13. Mimpi melihat bayangan sendiri dalam telaga-alamat akan menerima surat dari jauh
  14. Mimpi melihat pasu bunga-alamat akan mendapat pekerjaan yang diharapkan
  15. Mimpi mendapat kasut-alamat naik pangkat
takde mimpi jumpe prince pon... adehh!! tapi takpe. korang jangan la percaye bulat2. senarai ni just nak share je tw. jangan percaye, kang laen plak jadinya. jangan salahkan at0o. sekian untuk malam ni. malam ni nak mimpi date ngan dia.. huhhu... adiosssa...

nite my prince...

sekian. xoxo =D

No comments: