January 1, 2015

episod1 dunia dewase

#mood: buku baru
#mowlistening: hero


alhamdulilah. one step closer. cehhwahh. sebenarnya baru settle hantar report viva. nak tahu. dah hantar report pun masih lagi nampak silly mistake. format tulisan tak tukar. padamoke! hahhaha. malas nak pikir. dah hantar. settle la tu kan. bukan apa, gerram jugak sebenarnya dengan diri sendiri ni. print dekat berpuloh kali, salah still beratus kali. pastu print lagi. pastu nampak mistake lagi. arghh!! nak dekat sebungkus a4 tu jugak atoo kojekan. dah hantar tadi, nampak mistake lagi. manusia dan mistake tak dapat dipisahkan sebenarnya kan..


ok. nak habaq kat satu dunia ni. atoo dah habis belajor. fuhhh. jyeahhhhh. lalalla. maka dengan ini tamatlah zaman study cik atoo. tamatlah zaman berjage malam sebab assignment. berjage malam sebab esoknya ade paper. bhahahaha. barulah student katanya. nak sambung lagi? maybe, akan datang. niat dah pasang. cuma buat mase ni, azam nak bayor hutang pt dulu la ceritanya.


terima kasiih kawan-kawan clasmate #jbm240 #marketers. terima kasih atas cerita cerita kenangan kita bersama. maaf atas segala cakap depan, cakap belakang, pelakuan depan, pelakuan belakang, jeling depan, jeling belakang, yang diluar sedar atoo. yup. atoo memang banyak kekurangan dan masih lagii sedang merepair diri ni. #maafkandiriini


kenangan manis kita simpan ketat-ketat. kenangan tak berapa manis, jadikan teladan. kenangan terlebih manis, kita jadikan kenagan terindah. semoga kita semua terus sama-sama capai target hidup memasin, ada kerja best, ada duit banyak, ada kete sendiri, ada rumah sendiri dan ada keluarga bahagia. #targethidup kata madam jas, kita konvo kat segamat. insyaallah. ada jodoh kita jumpa bergathe-gathe ye.


dan semalam dapat satu mesej yang buat atoo dup dap dup dap la. even sebenarnya tak la besar mana tawaran yang diberikan, tapi oklah. berpadan la namenya fresh graduate. doakan atoo ya. harap-harap semua tu berjalan dengan lancarnya dan tahun 2015 kali ni bermula dengan cerita yang indah untuk kita semua. aminn.


p/s: Al-fatihah untuk keluarga dan mangsa #QZ8501 #prayforQZ8501 
tak lupa jugak #prayforpantaitimur #bestrong

xoxo =D 
jom marathon citekoya! hehe

No comments: