October 19, 2012

terima kasih awak awak dan awak!

hoyeehhhh....

ops! bismillahirahmanirahim...
assalamualaikum readers.

ape kabor? hehe. lain plak rasenye. kekok jap. lame betul tinggalkan dunia blog. cuti jap. rindu gile nak menaip. nak membebel itu ini. nak tulis mende syok sendiri. hahha. bukan nak biarkan blog ni tergantung tahu. cume sedikit buzy. eh, banyak buzy. tapi lepas ni dah tak kot. sebabb...

alhamdulilahh.bersyukur sangat-sangat. hoooooreeyyyyy... lalaallallla...(berjoket dah ni)


dengan ini. saya. owner blog ni. dah tamatkan diploma. selama 3tahun setengah. ye. lambat sikit. tapi habis jugak. harap-harap keputusan baik la hendaknya. at least 3pointer kat depan dah cantek. tak dekan. takpelah. dan dapat jadi pelajar lagi untuk ke degree plak. tapi nak sambung ape ye? comfiuss...

kunci dah pulang. sayu je tengok muka mama @ka warden atoo kat sini. betul lah kate mama. dulu waktu masuk. memang menyampah. fasiliti kurang. itu. ini. tapi bile dah nak tinggalkan kolej ni. sayang pulak. memang  banyak kenangan terindah dan tak berape nak indah untuk nak diingat. hahha. 

kepada mama dan warden semua, terima kasih banyak-banyak. lecture-lecture atoo. dari sem pra sampai sem6. terime kasih semua. beri ilmu yang tak terkira. mungkin ade yang ingat atoo, dan sebaliknya. alah, atoo yang montel ni. selalu je duduk depan. (nerd). hahha

yoep delivery. berger oldtimer. wau delivery. aladin delivery. makcik wafer. hahha. lepas ni dah takde orang nak delivery makannan. lagi-lagi delivery lepas kul12 malam tanpe tax. gile. miss sangat-sangat. owh, pasar malamku setiap hari isnin.. hashim sup. yong tau foo ku.. huarghhhh... fine. kolejku syurga makananku okay!

babai villa baiduri...

classmate atoo. dari sem1 sampai sem6. terime kasih semua. jadi kawan atoo. warge villa baiduri. terime kasih atas service yang korang bagi. adik junior. tasya, mina, balqis, keena, espcially mira. terime kasih sudi accept kaq atoo sebagai manusia. hahha. sorry sangat sangat kalau ade buat korang rimas. sorry. nana and the roomates, terima kasih atas tumpangan bilik yang sekejap ni. ade jodoh, kite semua jumpe lagi.

last event ubc yang atoo dapat join. korang semua memang awesome!


mira, yana, ain. terime kasih atas kenangan yang kite ade bersame. terime kasih lengkapkan cheritera aq noor. terima kasih sudi kawan dengan atoo. ade jodoh kite jumpe lagi. dan kalau kawin nanti, jangan lupe jemput atoo. vvvip seat ea... sayang korangg...

kalau kite bertemu, endingnye berpisah. tapi akan ade episod seterusnya kalau ade kehendak dariNya. atoo nak minta maaf atas segale silap atoo kat korang semua. insyaallah. kalau ade jodoh kite jumpe lagi. dan ini entry terakhir atoo berade di unikop. esok dah gerak. terime kasih unikop. babai unikopiann. terima kasih.


-life must go on. degree im comingggg bebeyhh....-