September 2, 2014

i'm back

#nowlistening : cross my mind by twin forks
salam kemerdekaan. 

eh masih lagi dalam mood mood merdeka kan. hola readers. haha.

ade lagi reader ke? terima kasih kepada kamu kamu kamu yang terklik or terlajak or yang masih setia nak membace cebisan karya yang dah lama putus dan akan cube untuk merangkak balik. amboi, ayat. hahaha.

atoo baru je lepas tengok roomate. hahaha. kpop tak sudah lah kaw ni atoo. dan ape yang buat atoo tertarik diri dengan relanya nak menulis pasal ni.. kenal dong wook? yup. lee dong wook yang hotel king tu or iklan downy yang baru tu. yang latest nanti dia tengah shoot iron man. ok. hahaha. berbalik pade sebab ape atoo nak share satu statement roomates yang pada atoo aota. hahaha.

" sharing that pain, the roomates grows a little closer.."

yes. sharing the pain will gets us closer but at the end, it will damn you. hahaha. omputih kaw teruk atoo oit. bila kita close dengan somebody memang nice la bole share memacam. share segale pahit manis kehidupan kita. share sape yang kita admirer, share ape yang kite dislike sesama.. tapi bile kita end up dengan break up, semua cerite tu akan leak sampai satu dunia meletop kaw. perghh, time tu malu rase muka ni tebal macam kamus oxford tu haa. 

that's what was happen to me. dua kali. dua kali. bila ingat balik, yes ada hikmah atas semua yang berlaku tu. ada reward yang atoo dapat at the end of semester. alhamdulilah. rasanya atoo tak pernah share kat dalam ni. cerita nya quite the same, and the results.. give me more smiles. alhamdulilah. terima kasih lecture atoo dari uitm segamat, johor. satu tahun setengah, yang pada mulanya. yah. atoo sangat bencikan segamat. series talk. tapi bila dah praktikal ni, rindu jugaklah segamat tu. hahaha.

sharing the pain together sebenarnya memang akan grow closer tapi pada mereka yang berhati mulia sahaja. antara laki dengan perempuan, yes! perempuan bahaya. hahaha. mungkin laki, dorang just dengar dan simpan or lupakan sebab bak kata haris iskandar memory laki short term. perempuan ni leceh. sikit-sikit nak emosional overeact terover. berhati hatilah dengan orang pempuan ni.

bersyukur. bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang akan buatkan apa yang kita ada sekarang ni sangat bermakna. dan sekarang. atoo tengah praktikal. pengalaman? baru sebulan. nanti atoo share sikit tips praktikal yang atoo dah ambik mudah dan memakan diri. hahaha. eh, alhamdulilah. atoo ingat lagi pesanan sahabat jauh atoo. 

"ape yang kau alami ni tak sama dengan orang lain, sebab kaw terpilih. kaw teristimewa untuk rasa semua ni... thanks leley.

statement ni selalu je bermain kat kepala atoo bile atoo tengah down. dan its work on me to start the wake up again. sayang kaw banyak banyak leley. insyaallah nanti kaw konvo aku nak follow. 

okaylah. setakat ni dulu cebisan hati ni. nak sambung cari jornal dan menulis balik. insyaallah. one day..


salam.
xoxo =D


No comments: