March 15, 2014

hilang. fullstop.

bismillahirahmanirahim..

mh370.

cerita yang cukup hangat dicakap semua orang. sabtu minggu lepas sampai sabtu hari ni cukup genap 8 hari mh370 ni masih lagi menjadi tanda tanya semua satu dunia.

#keep #prayforMH370

my feeling? dengan hampir semua spekulasi yang dibuat dan dirasai, atoo tetap rasa mereka semua masih selamat. tak percaye? jangan terlalu berharap? korang lagi tak bole percaye kalau mylect bole buat opinion mh370 ditelan dek ufo. hahhaha. tersangat jauh drama lecturer atoo tu. 

rata-rata classmate atoo tetap berpendapat mh370 di hijack. asumption demi asumption je la. cara demi cara siap bomoh pun nak tunjukkan skill memasing. havoc sebenarnya malaysia ni. dan my feeling tetap be the same, mereka semua masih lagi selamat cuma belom masanya untuk kita semua menemuinya.



hanya orang yang terpilih sahaja yang dapat melakukannya. dan pasti ade sebab dan hikmah diatas ape yang berlaku dan dengan kebenarannya. untuk keluarga mangsa, kuatkanlah hati dan terus berdoa agar semuanya ini selesai tanpa ada pebalahan. dan masanya akan tiba cuma bukan sekarang.

insyaallah.
all is well.
#keeponprayforMH370


No comments: