April 12, 2013

kita jalan kedepan, bukan kebelakang

#nowlistening: pesan cinta
#mood: baru nak buat note? huhh!!!

bismillah. salam menyambut bulan april kome-kome sekalian. hahha. dah 7hb, masih ade lagi ke april pool tu? tak kisah. untuk blog ni, bari nak post pertama untuk bulan pool ni. nampak sangat kan kebiziannya tu. hehhe, yes! i'm the super duper buzy person right now lahh.

perkongsian kali ni, still lagi dalam menjalani kehidupan seorang student. jam6 pagi dah terjage, jam7 dah gerak ke bas stand, masok kelas, keluar kelas, jam6 sampai rumah.

oh ya. my presentation you olls. berterabur wa cakap kat lu. penat wa besengkang mata menghafal skrip, tub-tub kat depan, bace slide...

okay. cerite tergantung kat atas tu.. meyh atoo update disambung..

cerite pasal presentation atoo tu memey hampeh habis. bile ke depan je, haaa... neves satu badan kemain. kalah atok pakinson mak bile tengok manusia-manusia kat depan tu.. hahha, mcam terasa otak ni kena format. clean n clear. langsung takde mende lah yang dok dibace tu...huhh hampeh betol.

yang lagi amat menyakitkan.. okay, bile wat prepare last min. tahu-tahu jela, mate komfim jadi panda. bukan banyak belajar, tapi wat keje last minit. hahha. padan muka kau. wat report, wat slide, wat skrip. semuanya satu malam okay. tabik tak? huhh... tapi endingnye, kelas batal. the end. arghghhhhhhhh!!!!

so, alkisahnya, presentation tu be postpone. dah akibatnya, presentation plus test untuk satu hari. package baik punye. next week complete 2 test, satu presentation. nota pun satu takde. wat latihan lagilahhkan.. perasaan nak test langsung la takde kan.. hahahhaa...

yeah yeah yeah!!! tinggal next week je before midterm. dengan erti kate lain, tolak makan tido berry belajar melepak tengok tibi, bersamaan empat hari. titik. kalau bole, khamis malam tu nak suruh abah anik. kahkahkah.. yes. saya anak mak. mood cuti dah mai dah ni...

lagi satu, name konvo dah naik. arghhhh... tak sabor nak pi konvo. nak pi beli baju untuk konvo. kasot konvo. hahahhah... nak pakai jubah konvo, pastu amik gambo dengan mak ngan abah. mende wajib! even atoo takdelah pandai mane, tapi dapat jugak bagi kat dorang segulung diploma. degree, ondaweyyhh...


kengkawan unikopian, budak bm111-6b. jom kita gathering nak...? nak jumpe korang semua, lepas tu kite tukar-tukar cerite. imbas-imbas cerite. nyanyi2. gile2. alang-alang kite turun pd ke? sambung balik trip yang kite plan kemain tu.. hahhaha.. yalah.. lepas ni, taktahu lagi, kita jumpe ke tak.. huhu..

p/s. mama emy, jangan lupe bawak abang adip.. nak cubit pipi tembam dia.. hehhhe..


sekian.
xoxo =D





No comments: