December 11, 2012

berhenti sekejap kat simpang tu kot!

bismilah...
assalamualaikum pembace.

hurm.. olla! dah lame tinggalkan blog ni rase lain pulak. sebulan. yup. exactly. tengo balik post yang lepas. hahah, sebulan satu post. gile. kesian awak. tapi saya bukan lupaan awak. cume keadaan kot yang buat saye cume sempat nak membace tanpe menaip ape-ape. sory blog!

kali ni. keadaan ape yang buatkan atoo nak menulis. keadaan yang tak menyebelahi atoo. keadaan ketidakpuasan atoo. keadaan yang buat atoo senyum melebar sorang-sorang. kadang-kadang, betul kot orang kate. sebab menulis ni boleh buat hati kita gembira dan sebaliknya.

kali nidah takde lagi rase tergantung. semuanya dah terjawab. 9hb hari tu, ape yang ditunggu telah pun tibe. alhamdulilah. semuanya sudah tamat seperti mane tempoh yang telah ditetapkan. atoo dah pun tamatkan zaman diploma selama 3tahun setengah tu. result? okay. even tak sehebat mane. alhamdulilah.

bekerja. yup. atoo dah pun bekerja. part time promoter. kerja untuk cari pengalaman. okaylah tu cukup sebulan je. dapat jugak merasa kebosanan berkerja tu macam mane kan. dapat kawan baru. ape yang atoo boleh share sikit, kalaupun diberi choice, berkerja ataupun belajar? sepuluh kali atoo pilih untu belajar. hahha.

sekarang? atoo officially tanam anggur di batu pahat. hahhah. buat sebulan ni, atoo pilih untuk duduk rumah je la. untuk next month, masih dalm perancangan. hantar lah resume.. dah la makcik! cume masih dalam menunggu. menunggu daan menunggu. atau lepas ni jadi part time blogger bole kan? 


-lelong anggur mai sini nah...!-



No comments: