November 2, 2012

hilang


lagi, lagi dan lagi.

okay. hari ni malu lagi. malu sangat. itulah bile diri sendiri takde kondifent langsung nak hidup. seminggu dan pun berlalu. dah masok bulan sebelas dah pun. nak patah balik. malu. ego tinggi sangat. totally loser la kaw. ni je la yang aku tahu. tak suka. menulis. suka. menulis. rase tak puas hati. menulis. takde yang membaca. aku menulis kerana aku suka menulis. kalau ada yang menbaca, thankz!

rasa-rasa apa yang kaw nak dalam hidup ni? tak tahu. eh, duit. yup. i need money for continued my life as proper human. today. aku rasa kecik sangat. rasa im useless. rasa dah tak nak teruskan hidup. nak balik johor. duduk dalam bilik.  tunggu hari je. tunggu hari je. hahha. simple kan.

tapi hidup tak mudah macam abc kan. dah ramai yang aku libatkan. dah ramai yang aku susahkan. takkan tibe-tibe aku hilangkan diri macam tu. tak baik la. itu satu jalan yang memakan diri sendiri tahu tak.tapi bole ke kalau nak hidup macam manusia lain. rase sentiasa berkonfident untuk bercakap dengan orang lain. bertemu dengan orang. *sigh

rase macam salah pilih jalan la. jalan yang memakan diri yang kaw amik. camne? tu la, cakap abah kaw tak mahu dengar. bebal sangat nak buat keputusan sendiri. tengok sekarang apa dah jadi. mak. abah. along bukan anak yang boleh diharapkan. along minta maaf.

so, kaw rase ape yang kaw nak teruskan untuk teruskan hidup? hmm, tak tahu. ape yang kaw nak buat untuk dapatkan duit untuk hidup? *sighhh tak tahu. ape yang kaw nak jawab ngan mak bapak kaw? hmmm... tak tahu.

takde sape yang bole faham kaw, kalau kaw sendiri taktahu ape yang kaw nak dalam hidup atoo!


-totally need someone dah ni!- 

No comments: