January 18, 2012

pertame kali 2012

salam tahun baru semua,,

semua ka? sape je lah yang dah tersesat kat sini mesti menyesal. opss, soorryy guys. dah lame benar tak menulis ni. kegilaan menulis pun dah hilang, arghhh!! y? y?

kita masih dalam bulan january lagi, means sempat lagi kan nak ucapkan.. selamat tahun baru! and the happy new year! hahha.. so, ape azam baru korang? tahun baru je mesti nak ade azam baru kan. hahha.. azam atoo, cukuplah untuk atoo cube tunaikan azam yang tertunggak tu. azam lepas belum semuanya achieve. teruk kan -,-

gambar takde kaitan, tapi atoo nak share calender abanghensem atoo sorang ni...

dengan stater tahun baru ni, kat kolej atoo penuh dengan quiz, test, kelas.. nak komplen pun, name pun student. dan itulah kehidupan studnt kan. rase kekot plak bile dah lame tak menulis ni. apalahh.. sem kali ni, lebih banyak mencabar kot. atoo dengan geng kelas atoo kena handle event. tak tahulah jadinya camne nanti kan? harap-harap semua jalan dengan lancar la hendaknya.

kepade budak-budak universiti, dah ambik baucer ke belum? mesti semuanya dah habis guna lahh.. atoo tak sempat lagi nak usha popular tuh. senang citer, masih meggong tak tahu nak beli ape? nak beli buku, dah nak final pun. dengar cite, boleh beli benda selain daripada buku kan? assa! janji kedai tu accept kita punya baucer. cantek sangat la tuhh!


okay-okay,, sape kaki tv? angkat kening... takde tv pon boleh tgok online taw.. amir dalam vanila cokelat sebjik macam alif aziz tak? wan ariffin kenape awak mati dengan sekali tikam tu je?? best jugak kalau dapat abang ipar macam abang hisyam tu kan? shahran, cepatlah cikit ambil hati zahlia... sape kaki running man? bile dorang nak datang malaysia ea... hehhe...

ade sape-sape yang sedashyat atoo tak?

untuk permulaan tahun 2012 ni, atoo ucapkan all the best untuksemua reader kat luar sane. semoga tahun ni lebih bawak banyak makne pade kita semua... aminn...

senyum selalu...



No comments: