January 21, 2012

assa!!! team Running Man nak datang Malaysia!

salam 1malaysia warga bloggerr,

first of all, ni cume khabar angindari fb running man, ke komfimannya belum disahihkan lagi taw! hehe.. alah, datang ke, tak datang ke atoo tetap kaki running man forever! sape tak layan running man? hahh!? kalau sekali je korang dah tertengok satu episode running man, tak gelak bukan manusia la tu... hahhah...>,<



layan sikit gambar runningman yg ade dalam lappy atoo ni,, >,-

easy kwang soo and flowerboy joong ki "the best friend"

monday couple! gary oppa-mong ji

kim jong kook and the 2kids!!! haha-gary

yoo jea suk mc and big nose hyung!!! 

kengkawan yang nak team running man ni sampai malaysia, jom ramai-ramai like status fb running man. perlu  kumpul like manyak-manyak dari fans kat malaysia je... hehhe...




-deabakkk running man!-


1 comment:

Aishah Abdullah said...

wawaaa..kalau btl best lar..perminat RM kot..hik3 :)