September 12, 2011

entri lepas rindu

assalamualaikum warga pembace,

rase-rase dah sebulan jugaklah tak bukak belog ni. tak boleh jadi blogger tegar la mcam ni. ape pon tak boleh!

rindu tak? rindulah. rindu nak gossip. rindu nak cite. wah, manyak rindu..

dah lame atoo tak share cite pasal classmate atoo kan. kali ni nak cite lepas rindu kat korang. especialee sekali kat lecturer finance kite, Miss Fauziah. jom gosip cikit.. hehhe


miss, miss ape kabar? sihat tak? camne tempat baru? sesat kelas tak? hehhe...

and this is 'kami budak business!'

selalunya, pagi-pagi isnin ni mesti kena bangun pagi. ade kelas finance.
halamak! pagi-pagi dah jumpe nombor. malasnyer nak pergi kelas..
 hhehe, dulu lah. rindu plak!!


korang ingat lagi tak janji miss kat kite? sape-sape dapat A dalam final finance ade reward untuk kita. ahhaaks! apelagi. jom ramai-ramai, kita kebaq hadiah banyak-banyak dari miss yow! hehhe.

okay, nak jugak ye...

last last last...

carry mark pun dah keluar. korang dah tengok ke belom? baek ke teruk, memey dah key-in. hehhe. nak mintak tambah, hmm... buat dalam final la kan. ape-ape pon, all the best atoo wishkan.

semoge kita same-same dapat naekkan pointer dan dapatkan yang terbaek.
aja! aja! fighting!!!

~salam sayang dari aq noor~
>.<

No comments: