September 12, 2011

Asia's Most Beautiful Faces -korea vs japan

assalamualaikum blogger.

mule-mule atoo nak bagi tawu dulu kalau entri ni untuk peminat korea aje. yang bukan boleh tekan pangkah laju-laju kat atas tuh. yolah, takut ade yang termuntah kat sini plak. dah susahkan atoo nak bersihkan..

GMA Asianovelas: The Heart of Asia ade buat contest Asia's Most Beautiful Faces. ramai jugak la dipertandingkan. bole tengok muke korea ke japan yang most beautiful. hahha. tak de lah pape yang special kot. saje-saje je entry ni. nak vote, klik like. taknak takpe.

antara yang terbeautiful dan atoo ter"LIKE"... >.<

kim hyung joo -no3

choi siwon -no7

min hoo saye -no11

jang geun suk -no15

lee seung gi 

rain  

banyak lagi muke most-most beautiful yang telah diorang-diorang ni pilih. sape yang nak vote. korang just like dulu page ni GMA Asianovelas. then klik sini plak, Asia's Most Beautiful face -male. untuk female pon ade gak. korang usha jela page tuh.

macam yang atoo cakap tadi, nak vote klik LIKE, tak nak takpe. hehhe.

~selamat meng'klik' like!!!~

1 comment:

fae jamal said...

semua hensem2 belaka..;D