August 23, 2010

Contest Aiz Batu Campur- Sape nak header yang kaw..?


Asalamualaikum dan selamat malm semua…
opss!! Selamat pagi semua…
dh plan nak sahur ape? Kitowg plan nak sahur kat luar…
itu upon kalau at0o rajin nak kua la.. he3.. sowi kowg… (dak baiduri…)
dan hari ni msok hari yang ke-3belas ramadhan...
Hmm..  mlm ni at0o plan nk stay up.. wat costix yg tertngguh.. sambil2 cari idea nak wat header yang baru.. so, citer pasal header yang baru.. hmm.. taw tak.. blgger aiz batu campur ade wat contest.. contest header… menarik.. tpi.. ade cam ken k menang.. hmm.. rase2.. instint at0o.. kalau tak dapt saguhati.. number satu pon jadi lah.. he3..  tapi ape-ape pon nak try lah.. maner taw termenang ke??

Ok lah.. nak join contest tu.. aiz bagi kita syarat2.. ape dia?
Follower?  at0o dah jadi follower rasenyer…
Segan?  kadang2.. kejap2.. derr… takde lah.. wat pe nak segan dengan ape yang kita ade… that’s not me..
Wargenegara?  of course.. “saya… anak Malaysia…”
Buat entri dalam loghat masing2..?  at0o orang joh0.. loghat joh0 ade ker… setahu at0o.. loghat joh0.. ade pada certain2 word aje.. dan kalu nk tulis pun ade kena mengena ngan entri ni ker..? nanty kelakar je bunyinya.. lohgat joh0 paling simple la aiz..
Camna kenal aiz? Knal? X la knal sgt.. tpi knal sgt ngn blognyerr.. menarik.. dan grapic.. comel.. lagi2 bab komik hairy vs aiz.. pelik.. tpi at0o still nak bace gak.. mula2 cam terkejut.. coz.. mmg btol kaya kot dengan blog ni.. (dgn jual header jerr..) teringin gak…  kalau de rezeki satu hari nnty..
Nak header yang camner? Hmm… bagi at0o.. header yang gempark la.. yang takkan pernah ade pde blog owg len.. ade ciri2 imaginasi dn kehidupan seorang manusia.. penoh ngan reality kehidupan sebenar...
Finally.. aiz kate contest ni di adili anak buah aiz.. yang comel ni…


So, kalo menang memang bertuah lah.. kalau tak.. takpe.. percubaan pertama..
dan sok2 bile ade contest lgi.. masok lagi.. hehe3…
tpi ade lgi contest kan aiz??? Kan…??



2 comments:

AiZ said...

^__^ gud luck ye ^__^ hehe

aq islam said...

wokeiyh...