September 2, 2015

Fun Korea Restaurant for Single

#nowlistening: remember by dearcloud
#mood: kekorea


salam kemasyarakatan rakyat jelata sekelian alam.


petang ni atoo nak share one video yang ada logiknya dan rationalnya untuk idea cafe atoo one fine day nanti. hahaha. taktahu la kesahihannya sama ada video ni hanya frank owner restaurant semata-mata or memang betol ada. 


tapi kalau ada, just nice kan kita dapat membantu mereka yang single mingle tu untuk dirikan masjid or maybe one step forward ke kan... dan secara otomatik dapat marketing restaurant ni kaw-kaw la pada atoo. sebab ranking mereka yang single, bujang terlajak ni tinggi kan kat malaysia. tapi untuk yang dah berpasangan, jangan mengaada nak buat onar pulak ye.. hahahaaha 


korang tengoklah sendiri. 





xoxo =D
coretan cik atoo

No comments: