December 6, 2013

cerita sudoku bile ber Zoomanji

date: 27oct 2013
venue: zoo melake
event: teambuilding
nowlistening: story of my life

bismilahirahmanirahim..
haa.. tu dia.. alkisah dah despredo tak berblog. sekali berjela gambar atoo kasi tarok dalam kali ni punye story. tengok tarikh event, ni memang entri kasi lapuk dulu before publish. ahaks! 

ini cerite sem4 di #uitmsegamat atoo bersame team sudoku. pade hakikatnye memang agak banyak telan peria, tapi bile tengok balik moment ni, i proud to be the one of... even sebenarnya banyak kena marah kat sini. tak ape. all is well. terima kasih sebab sudi terima atoo yang serba kekurangan dalam team sudoku.

kali ni team building sudoku club berjoin venture dengan zoo melake. kitaorang sebagai ajk (management) cume perlu sediakan bas and peserta, then all the activity dah pun diplan oleh team zoomanji. okaylah.. banyak havoc jugak. and atoo, hehehe, kite jadi potographer @ka kakimerayau. eh, tapi we do our job, cume tak ramai yang nampak.then, here's the story began.. sekian. 

the tempat masok.. #zoomanji #zoomelake
here's the beast of me with ummu nur sakinah mohd rosli. kite kasi full name punye taw!
zone menunggu bile our lecturer belom sampai lagi..
the ajk team,
pic paling atoo peberet, credit to cik vee
slowly moly atoo belajar #selfie ni haa.. hahhaha, atas=cik vee, bawah=cik fira
briefing session with ketua projek cik fad
maroon team discussion lepas dapat first task
pink team, okay, itu amalina razali, my classmate @ka my jementahmate
task jawab soklan. senangg.., google kan ade! hahhaha
singing zone bile kena penalty. nyanyi lagu yang ade perkataan binatang.. 
penalty paling menghiburkan! solute korangg...

 kasi teka the eye of binatang. 10 kena betul. penalty kena...
telur+cincau.. pure punye.. eh, tapi sedop lol...hahaha
yang ni unik. rm1.50. magic katenye. tuang je airgas, bia 5min. 

next task. tapi yang ni pun penalty dia. rasenye penalty lagi best dari task..hahha

next task, amik duit syiling 20sen dalam katak-katak comel.. sejuk je tangan dalam tu..
tag yang kehilangan tuan nye.. the end of tag life... 
this is gajah comel.. kalau gi zoo, memang teruje nak jumpe dia ni...
cari pingpong bertande dalam kumbahan gajah comey tadi... yeahh! i got the power! gajah said. 
sesi berjimba kakak check point gajah tadi. dia dan gajah macam buddies. #takkanterpisah
haa,, kasi zoom. alah takdelah geli mane.. macam kulit kelape yang dikupas tu..
team ejaw.. 
task kasi conteng muke peserta.. baselah..
photo booth. tapi kitaorng asyik menepek je.. nampak tak..dari kena bayar jadi free..

paling rare.. ye ke? tapi poto peberet kita.. ular tu jinak dah.. hahha
thankz pada yang menjayakan event ni.. #uitmsegamat #zoomanji #zoorangers #zoomelake

timekasih pade yang sudi tengok cerite gambo kite ni sampai habis. terimakasih juga sabor menunggu loading nye. haha. komfim lambat loading kalau tenet korang slow. ape-apepun atoo happy jadi salah satu faci untuk teambuilding walaupun tak sepenuhnya bagi komitment. 

jumpe lagi di next event yow!


adiossa.. 
xoxo =D

No comments: